De Fortunahome chat wordt aangeboden door 4Planets en is enkel beschikbaar voor ingelogde leden

Log hier in met uw account!

SVM - Fortuna Sittard = 0-10

SVM - Fortuna Sittard = 0-10

01/07/2008: Fortuna Sittard heeft haar eerste oefenwedstrijd van het seizoen 2008-2009 makkelijk weten te winnen tegen 5de klasser SVM uit Munstergeleen. In de 1ste helft was het linksbuitenspeler Danny Schreurs die een hattrick wist te scoren. Zijn 2de doelpunt kwam uit een strafschop en volgers kenners langs de lijn was deze bal teveel met de binnenkant ingeschoten en dus leesbar voor de doelman van SVM. 

De opstelling: Grootaers, Geenen, Bednarz, Grabovac, Ocal, Simone, Heinrichs, Voorn, Schreurs, Boymans en Olondo. 

In de 2de helft kwamen ondermeer Regales, Garlisi, Taktak, Hoesen, Ouweland, Facenne, Zeh en Maruanaja de boel versterken. SVM werd in deze helft overspeeld en met name de doelpunten (2x) van Taktak maakten indruk op de 400 aanwezige supporters. Ook spits Regales wist het netje twee maal te vinden. Deze jongen heeft talent maar de technische staf verwacht meer loopvermogen, en dan met name in de breedte, van deze Sittardse jongen.

10-0 staat natuurlijk als een klok. De Poolse verdediger Bednarz maakte een degelijke indruk. Zijn opbouw kan beter maar conditioneel en fysiek staat de Pool zijn mannetje, De Duits testspeler Zeh maakte ook een goede indruk, niet zoals verwacht in de spits maar op het middenveld. 

Voor u enkele foto's van deze match. 

Zeh en Maruanaja

Zeh, Regales en ons toptalentje Hoesen

 

Deze jongens hebben er zin in!

Danny heeft er ook altijd zin in, naast Danny Boy zijn mooie en wat verlegen vriendinnetje

Doelman Thijssen weet het zeker: "Seizoen 2008-2009 wordt mijn seizoen!"

Duidelijke taal van een goede keeper die snakt naar wedstrijden in de Jupiler League. Op zijn conto prijken inmiddels 23 competitiewedstrijden  en Thijssen hoopt er dit seizoen 38 bij te kunnen voegen. 

Volgende tegenstander is 4de klasser Bunde.

 

 

Webmaster LINFORD

www.fortunahome.com