De Fortunahome chat wordt aangeboden door 4Planets en is enkel beschikbaar voor ingelogde leden

Log hier in met uw account!

Fan Info

Informatie voor en door Fans

 

Op deze pagina treft u informatie aan over zaken die u als supporter, vaste en/of dagjes toeschouwer, handig vindt om te weten. Uiteraard kunt u ook voor meer info naar de officiele pagina van Fortuna Sittard gaan. Wij van Fortunahome.com bieden u dus de info alleen aan!

 

fans

Seizoenskaarten
Houd ze alvast vrij, de 19 avonden van de thuiswedstrijden van Fortuna Sittard in het seizoen 2009/2010! Nagenoeg elke 2 weken bent u dan verzekerd van een gezellige avond in het mooie stadion van Fortuna Sittard.

U heeft al een seizoenkaart vanaf € 125,00 (jeugd t/m 15 € 42,50)! U kijkt dan alle wedstrijden met maar liefst 40%% korting ten opzichte van losse toegangskaarten. Heeft u interesse in een seizoenkaart? Download het seizoenkaarten formulier zodat u dit rustig thuis kunt invullen of vraag het aan via rosi.weerders@fortunasittard.nl. Stuur het formulier samen met een kopie van uw legitimatiebewijs (paspoort / ID kaart) naar Fortuna Sittard, Antwoordnummer 1078, 6130 BV Sittard (geen postzegel nodig) of bezoek onze administratie.

De seizoenkaart wordt naar u thuis gestuurd. U kunt het bedrag op de volgende manieren betalen: contant bij de administratie van Fortuna Sittard of via een machtiging voor incasso.  Mocht u nog vragen hebben dan kunt u uiteraard altijd tijdens kantooruren terecht bij onze administratie. Tel. 046-4269968 of mail naar Rosi Weerders, rosi.weerders@fortunasittard.nl


 

Voordelig naar thuiswedstrijden van Fortuna Sittard
Een avondje Fortuna Sittard is een gezellig avondje uit! Rondom en in het stadion kunt u genieten van de typische sfeer van Fortuna Sittard. Vanaf € 17,50 (jeugd t/m 15 € 7,50)  kunt u al een thuiswedstrijd meemaken! Wilt u nog meer voordeel? Neem dan een seizoenkaart en maak alle thuiswedstrijden live mee. Dat kan al vanaf  € 125,00 (jeugd t/m 15 € 42,50). Met 19 thuiswedstrijden is uw prijsvoordeel 40% en hoger.Groepen en minder validen
Fortuna Sittard biedt voor grote groepen interessante mogelijkheden. Wilt u samen met bijvoorbeeld uw voetbalteam een keer komen kijken? Neem dan contact op met Fortuna Sittard op 046 - 426 99 68 of mail naar rosi.weerders@fortunasittard.nl. Ook voor minder valide mensen heeft Fortuna Sittard genoeg mogelijkheden om een thuiswedstrijd te bezoeken. Neem daarvoor contact op met Fortuna Sittard door te e-mailen naar rosi.weerders@fortunasittard.nl of bel met de administratie op 046-4269968.
 

fans 2Verkooppunten
Toegangskaarten zijn op wedstrijddagen te koop aan de kassa's bij het stadion. De kassa's zijn geopend vanaf 19.00 uur tot 20:15 uur. Let op! U kunt op wedstrijddagen bij alle stadionkassa's alleen contant betalen!DSM-reductie
Als u recht heeft op reductie van het Fonds van Sociale Instellingen kunt u het reductieformulier (volledig invullen en ondertekenen) met uw aanvraagformulier meesturen. De reductie wordt dan via de incasso verrekend.
Het formulier kunt u aanvragen bij het Fonds voor Sociale Instellingen. Dit kan via de website van het FSI of telefonisch via 046 – 476 90 08.


Verlies/diefstal seizoenkaart
Bij verlies of diefstal van de seizoenkaart worden de kosten voor een vervangende seizoenkaart berekend naar rato van de nog te spelen wedstrijden.


SV Nao veure
De SV Nao Veure is de officiële supportersvereniging van Fortuna Sittard. De vereniging is op 9 juli 2007 door een groep enthousiaste vrijwilligers opgericht. Zij zetten zich in om de belangen van Fortuna supporters, de leden van de SV Nao Veure in het bijzonder, te behartigen in allerlei aan Fortuna Sittard gerelateerde zaken. Bezoek voor meer informatie hun webpagina: http://svnaoveure.nl


Uitwedstrijden
Het 'Buscomité van de Supporters' organiseert, bij voldoende deelname, iedere uitwedstrijd een busreis, zodat alle supporters van Fortuna Sittard ook bij uitwedstrijden onze club kunnen ondersteunen. Seizoenkaarthouders ontvangen hierbij korting ten opzichte van niet-seizoenkaarthouders.

Als een uitduel is aangemerkt als risicoduel en er een verplichte buscombi wordt opgelegd wordt, dan organiseert het Buscomité die verplichte buscombi. Informatie over de eerstvolgende uitwedstrijd en eventuele busreis treft u aan op de nieuwspagina op deze site. Ook kunt u daar lezen of er sprake van een verplichte combi is. Heeft u nog vragen over de busreizen in het algemeen of over een bepaalde busreis in het bijzonder, dan kunt u zich altijd wenden tot Wil en Annette Lardinois, de coördinatoren van de busreizen. Telefonisch zijn ze bereikbaar via 06 - 38130110
 

 Informatie over Stadionverboden
www.footballsupporters.info/stadionverboden.htm