De Fortunahome chat wordt aangeboden door 4Planets en is enkel beschikbaar voor ingelogde leden

Log hier in met uw account!

Radio Fortuna

Fortunafans hebben een nieuw initiatief genomen; een heuse internetradio. Fortunahome ondersteunt dit uiteraard van harte. Bijgaande treft u alle benodigde informatie aan

Waar kan ik de radio luisteren?
Via de url http://www.radiofortuna.info kunt u naar de webpage gaan en dan op webplayer klikken. Ook kunt u via onderstaande button de radio direct starten. Daarnaast heeft FH een direct link op de page gezet (het radio symbool rechtsboven). Volop keuze aldus.


Kan ik verzoekjes aanvragen?
Ja hoor dat kan. Het makkelijkste is dat door hier je verzoekje te plaatsen. De Dj zal deze page live volgen. Ook mailen (klik hier) of soms kan het zelfs via de chat van Fortunahome.com (klik hier voor de chat). Radio Fortuna maakt het zelfs mogelijk om live - via skype- in de uitzending te komen om zo vragen groetjes of een leuk verhala te vertellen! klik hier om gratis in te kunnen bellen.


Het Radio Programma
Radio Fortuna draait per dag 12 uur non-stop muziek (van 09.00-21.00) en zal vrijwel dagelijks een eigen Geel-groen gekleurde uitzending hebben. Binnenkort worden de tijden en programma's hier vermeld. Voorals nog is de kans het grootste na kantoortijden (16.00-18.00) dat er een live uitzending zal plaatsvinden.