Fortuna verliest laatste wedstrijd van het seizoen tegen RKC: 2-1

10/03/2008: Fortuna Sittard heeft in het Brabantse Waalwijk niet kunnen stunten. Tegen kampioenskandidaat RKC Waalwijk werd er uiteindelijk verloren met 2-1. 

Lang leek echter wel een stunt in de lucht te hangen want Fortuna speler Raschid el Hammouchi (nog niet zo lang geleden bijna Marokkaans international) scoorde vanuit een vrije trap. Zij krul was onhoudbaar voor een ieder in het blauw en geel getogen. 

Na rust dan toch de druk van de thuisploeg en uiteindelijk dus weer geen 3 punten. 

Het seizoen wordt afgesloten in stijl, net niet!

In Waalwijk weet men situaties niet zo goed in te schatten...met als resultaat dat het bereiken van dit vak meer op een oorlogsfilm leekMet 50 man politie als de " bad guys"....h eheEnfin, een dikke 100 man van Fortuna Sittard kwamen het stadion uiteindelijk wel in...en zagen een redelijk sfeervol Waalwijk stadionWaar RKC furieus uit de startblokken kwam...maar Fortuna scoorde: 0-10-1: Meedoen belangrijker dan winnen?Deze banner liegt er ook niet om!!!!Na afloop het toetje.... eigen vervoer mensen mogen een bus in en rondjes rijden in het mooie Waalwijk... brr... wat een vreemd einde van het seizoen 2007-2008!www.fortunahome.com