El Salvador Ruud Boymans, de matchwinaar!! FSC-Haarlem = 1-0

22/12/2007: Fortuna Sittard speelde een zeer belangrijke wedstrijd haar laatste wedstrijd van het jaar 2007. De ploeg moest in eigen huis winnen van FC Haarlem en dit deed het ook. Onze tegenstander uit Noord Holland bleek geen tegenstand en Fortuna Sittard domineerde 90 minuten de wedstrijd. 

Einduitslag slechts 1-0 voor onze thuisploeg. Het doelpunt echter van bijzondere waarde want het was de 18jarige  A-jeugdspeler Ruud Boymans die in zijn 3de wedstrijd ooit, wist te scoren. Een simpele in tikker, maar o zo belangrijk. 

Ruud Boymans, de naam gaat deze dagen over een ieders lippen. De jongeling die het fenomeen Derksen uit de basis houdt. Een gouden toekomst, de tijd zal het leren?

Fortuna Sittard wint thuis van Haarlem na eerder de Hollenders ook al uit gepakt te hebben. Een 6punter dus en belangrijker een overwinning voor interim trainer Roger Reijners. 

Voor u een fotoverslag van deze wedstrijd. Woorden zijn overbodig....huiver en geniet!

Prachtige plaatjes voor de wedstrijd. Het vroor in Sittard en grote vraag dan ook of de wedstrijd überhaupt wel doorgang zou hebben. Het antwoord een volmondig ja! Fortuna wilde na al het gezeik deze week voetballen en winnen. Beide deed men, het bleef wel akelig koud.

Voor de wedstrijd werden in de koude van Limburg nog snel wat vlaggen gespoten. AID Erkens, u weet wel de hoofdpersoon in kwestie, is niet geliefd bij de supporters. Oprotten was de niet mis te verstane boodschap.  

We spirngen effe in tijd.  Voor de wedstrijd staan amper 1.200 supporters de ploeg te ondersteunen. Fokking koud, kut Erkens, iedereen heeft wel een reden. Na de wedstrijd is het echter opwarmen met matchwinnar Ruud Boymans. (de 5 euro tegoed zijn verrekend mate).

Zoals gezegd, we springen in de tijd. Deze foto is namelijk genomen in de kleedkamer van onze winnende jongens na de wedstrijd. De lens van de camera en een 'irritante' Arjan Christianen weerhielden uw webbie van kwalitatieve goede foto's. There is always a next time...

Na de wedstrijd de vreugde en het besef. Fortuna wint dan wel, de problemen zijn echter niet van gisteren.

Zoals gesteld, geen fok te doen in het stadion, veel koude witte sneeuw ja. Dat wel.

Arme jeugdspelertjes. Allemaal korte mouwen. Onze bikkels veelal in lange sleeves. Joep Op den Kamp, Nico Vanek, Raschid el Hammouchi, Bas Jacobs en Zarko Grabovac moge zich echte bikkels noemen. De rest? Tsja, lange mouwen....menig trainer heeft daar zo zijn gedachtes over. 

 

Goed, daar gaan we dan met de foto's.... huiver en geniet!

Zijn ze mooi? ..... ze worden nog mooier!

Rood voor dat zwarte menneke van Haarlem. Ik wil je nooit meer zien!

Publiekswissel...de nieuwe man van Fortuna, 18 jaar en DJD kan toekijken.

Zo, genoeg 'kleine' foto's.......Fortuna wint en we durven weer groots te denken.

Ruud Boymans!

Joep Op den Kamp!

Nico Vanek !

Danny, Danny de kutSjeng :)

Jaja, over kutsjengen gekalt......

Ricky Geenen, topwedstrijd pikkie!

Matchwinnar Boymans en reserve speler Roy Bejas.

Zarko Grabovac, het mag gezegd worden....als enige speler aan de fris.

En om af te sluiten.......Ruud Boymans!

Prettige Kerst enzo...

 

Webmaster LINFORD

www.fortunahome.com