Fortuna Sittard maakt Agovv af....5-2

In Sittard werd AGOVV met 5-2 afgeslacht en eigenlijk mogen we ons schamen dat Garritsen en friends nog 2x konden scoren tegen keeper Christianen. De tegenstand was bijzonder matig.

Mede door de actie van de supporters in de 1-ste helft (na MVV zeer terecht), stond er veel druk op de jongens. Na rust kwam de spanning er positief uit en was het tik-tik: 5-2. Onze bijzondere complimenten voor onze trainer die eindelijk in een 4-4-2 durfde te spelen.

Florencio Cornelia maakte zijn naam en faam onder de supporters meer dan waar. Hij scoort altijd en overal! Zijn hattrick maakte vandaag mede verschil: 5-2. De hoofdpijn na de Mvv kater hierdoor minder, nu het lome gevoel in het lichama nog kwijt zien te raken...

Fanatieke Fortuna fans rond de klok van 16.00 gebroederlijk in Cafe de GatsZelfs deze Die-hard boy komt voortaan langs. Wat die wil is duidelijk..hij wil 3 punten, respect, aandacht en..geld als het ff kanen dat is wat deze heren ook willen. En voor de jongere kijkers onder ons...neen, op 'Hardcore van Sick of it All' kun je niet jumpen..en deze dames zien er weer fantastisch uit... (ex-hooligirl by the way :-)En deze heren...volgens mij willen die 3 punten en meer bier en...inderdaad ook passie en strijd!!!!...en de mogelijkheid om de schande van Mvv uit te wissen!!!met alles wat we hebben ja!!!Weinig supporters konden het opbrengen om na de schande weer te komen.......en dat was een verkeerde keuze want het voetbal was bij vlagen best leuken we zagen een aanvallend Fortuna Sittardzag ook deze rakker in het suphome in de rust...Het bevrijdende moment van de 2e helft... de definitieve klap voor Agovv komt er aan.Een publiekswissel is het niet, maar onze Charlie mag tevreden terug kijken op deze wedstrijdDe uitsupporters hebben een heel ander gevoel.....die nog het meeste hier op zal lijken....5-2!!!!Tinus oet Gulpen geniet van de 5-2... vreugde en verdriet liggen kort bij elkaar!Na afloop van de wedstrijd wordt de band tussen spelers en supporters weer beetje hersteld...Een tikkie wantrouwende blik van Wisman naar onze fotograaf..we bijten niet hoor..zolang je maar Cornelia blijft opstellen :-)..de supporters vieren hun eigen feestje.. zonder spelers overigens..maar ja...dat went wel :-)wij zijn tevreden met de 5-2 uitslag...toch mannen?het resultaat van vandaag mag er zijn... drie punten, 5 goals en een leeg vat bier.. Hempe zal gelukkig zijn :-)