Den Haag weet alweer niet te winnen in Sittard: 2-2

11/04/2008: FC Den Haag zou een grote ploeg moeten voorstellen. De namen alleen al, ja toch? Richard Knopper (Ajax), Pascal Bosschaart (Feyenoord), Rick Hoogendorp (Vfl Wolfsburg), Stefan Postma (Aston Villa), Aleksander Rankovic (Vitesse) en Raymond Victoria (Bayern Munchen en Feyenoord). Hebben we het niet eens over Yuri Cornelissi (Groningen) en zo. 

Fok it, helemaal niks! En dan klagen wij over onze jongens. Als vanavond ons iets mocht leren is dat namen dus geen fok voor mag stellen. In Sittard hebben we het met eigen ogen dit seizoen mogen aanschouwen. Dirk Jan Derksen, Bas Jacobs en Charlie van de Ouweland. Allemaal ex spelers van dat Duitse dorp daar bij Heerlen, en allemaal zakken ze door de stront. 

Vergeten  we de wedstrijd, nee! Fortuna speelde namelijk met onbekende namen gewoon heel simpel gelijk tegen de voormalige helden die afgezakt zijn naar een bedenkelijk niveau.  Ocal, Bejas, Regales, Vouis en Garlise. Inderdaad, wie kent ze niet. Bankzitters dan wel niet, 2-2. 

Voor u een fotoverslag van deze laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2007-2008. Het werd 2-2 en daar mogen we best trots op zijn. Fortuna speelde soms verdedigend, soms behoudend, goed en slecht. In Sittard zagen 5.700 toeschouwers een leuke pot voetbal en daar draait het om. 

Voor u een fotoverslag. Jaja, wederom geen overwinning van die gasten.....remember!

Na de Gats de keuze: kaarten voor vak D, vak C, vak Noord, de hoofdtribune en voor de skybox met SuperGame. FortunaHome prefereert vak Noord en vak C. Fok it, het is schandalig dat de sponsoren boven zitten te zuipen alsof we een geweldig seizoen hebben gehad. Alsof men ons nog niet genoeg heeft bezeikt houdt men ook nog een Speler van het Jaar verkiezing in het sponsorhome. We willen het niet eens weten. Onze speler van het jaar wordt Arjan Christianen of Zarko Grabovac, u mag daadwerkelijk stemmen. 

Ai de 0-1, de jongens die kansloos verloren met tafelvoetbal kunnen nog lachen :)

Wat vuurwerk her en der, uiteraard wederom die van de hockeyclub...foei enzo :)

2-2 stemt tot tevredenheid

En deze jongens...hou ze in de gatem, onze toekomst! Danny kennen we, Romero is pas echt vet goed!

Yep, ik heb 3.000 x gestemd :) Tuurlijk niet.

Jezus man, oogjes open enzo. Toch moeilijk voor de Speler van het Jaar: Panos Vouis!

Jaja, en deze foto geeft aan dat er een nieuwe generatie staat aan te komen. Uiteraard minder met tafelvoetbal als FortunaHome en ja uiteraard met nog amper stadionverboden, gebroken neuzen en wat nog meer. Wel besmet met hetzelfde virus, ons virus, ons Fortuna! We will ovecome!

RKC uit? Makkie!

 

Webmaster LINFORD

www.fortunahome.com